svaret


Jag kom fram till att för mig spelar det ingen större roll. Det råder kanske mer romantik i att börja med dejting men det kan va rätt hett att släpa hem någon snyggning som man sedan fastnar för. Kan ju vara lite kul med frågan ,"Hur träffades ni?" , efter det! Skämt åt sido så borde någon med mer erfarenhet tala ut om detta. 

Jag hade tid att läsa lite i skvallertidningar idag och hittade i en liten artikel om vilka frisyrer killar tycker är sexigast på tjejer.På tredjeplats låg den strama knuten. Ja, killar gillar tydligen knut. På andraplats låg den slarvigt uppsatta hästsvansen, lite "girl next door" över det hela. Och på första plats låg det utsälppta långa och vågiga håret. Imorgon är det lill-lördag och jag tror jag kommer köra fisyren på förstaplaten!

Ha det bra! J


Vad tycker ni?

Dejting eller pang på rödbetan?
Förr i världen dejtade man alltid personen innan det ledde till något annat. Det fanns inte på kartan att ligga med någon okänd på festen! I dagens läge ser det ju helt annorlunda ut i vissa fall. Man har sex sedan dejtar. Men vad är bäst egentligen? Att dejta först och sedan ha sex eller tvärtom? Om man ligger med någon och sedan dejtar så skapas det oftast någon typ av kemi mellan personerna och det blir lite pirrigt att träffa den andre. Men kan detta leda till ett starkt förhållande eller sabbas det hela genom sexet? Om man dejtar först så sparar man sexet vilket gör att första gången känns mer speciell. Men med bara dejtingen så blir det kanske inte lika pirrigt när man träffas.Och är första gången verkligen speciell? Jag tycker inte det, det kan ju istället bli sjukt stelt, vilket kan leda till att det bli stelt när man träffas.

Jag vet inte... jag funderar vidare... J

Bortamatch eller hemmamatch?

Bortamatch
Fördel:
 • Du slipper byta lakan dagen efter.
 • Med ångesten i kroppen och svansen mellan benen kan du smita så fort du bara kan.
 • Du slipper bjuda på något gott att äta.
 • Om det skulle råka bli högljutt dagen innan behöver du inte hälsa skamset på dina grannar i hissen dagen efter.
Nackdel:
 • Du råkar av misstag väcka honom när du ska smita och han kommer med frågan: "var ska du?"
 • Du kanske inte hittar därifrån och måste ringa och fråga efter vägen.
 • Ingen tandborste eller ombyte och kommer lukta sex på hemvägen.
 • Om han fortfarande bor hemma och du måste presentera dig för hans föräldrar.
Hemmamatch
Fördel:
 • Du känner dig hemma och vet var allt finns, du behöver inte fråga efter vägen till toaletten.
 • Du behöver inte försöka ta dig hem med baksmällan som spränger i huvudet.
 • Om trosorna försvinner spårlöst som sockorna i en tvättmaskin vet du iaf var de rena finns.
 • Du vet var treon finns och behöver inte bekymra dig över att väcka honom, han är ju trots allt hemma hos dig.
Nackdel:
 • Om han verkligen vill ligga kvar i sängen när du vill att han ska ta sitt pack och gå.
 • Måste komma på en bra förklaring till att han verkligen måste gå.
 • Han har ingen tandborste vilket menas med att han kommer att lukta bajs i munnen.
 • Du kanske måste följa med han till tåget och du kommer kanske förmodligen hälsa på dina grannar när du kommer med en ny kille idag igen.


Vad föredrar ni? Borta eller hemma? Alla har ju sina för- och nackdelar, men jag föredrar då bortamatch för att smita är alltid skönast om man nu skulle vilja det. Nackdelen med just denna grej är the walk of shame på vägen hem då alla ser att man kommit direkt från efterfesten.

/ E

Sup mig snygg

03:24 - Två drinkar i händerna: "Hur blev alla så snygga helt plötsligt?"
09:57 - Ett glas med treo i skakiga händer: "Vem fan är fulingen i min säng?"

Känner du igen dig? Lugn, du är inte ensam. I söndags vaknade jag upp, trodde jag var ensam tills jag kände att någon flåsade mig i nacken. Jag bad till Gud att det var en tjejkompis som låg där, men vände mig om sakta och insåg att så var inte fallet. Till min fasa finner jag en kille som jag faktiskt känner igen, det tar en stund innan jag insåg, fy fan, det är han som bor våningen över mig. Flashback, vi delade hiss upp igår kväll och jag anar att något mycket mer än ett hissdelande hände...

Jag har aldrig lagt märke till honom tidigare, eftersom han inte alls är min typ av kille. Men under kvällens lopp kom jag fram till att han såg riktigt bra ut. Hur kommer det sig att alla blir så mycket snyggare efter ett antal glas vin? Hur kan Göran Persson bli Jude Law?

Och ni tjejer borde känna igen er när jag säger när man sminkar sig på den trånga krogstoaletten, känner man sig så jävla fräsch. Men när bilderna ploppar upp dagen efter på facebook insåg man att man inte alls var det kapet man trodde.

Idag är det måndag, endast två dagar kvar till lill-lördag, så det är bara att börja ladda för på onsdag är det dags att supa någon snygg.

/ E

Fittan har inget ansikte...

Eller? Om dagarna börjar rinna iväg kan det få vilken människa som helst att bli alldeles för desperat. Men skulle man då ha sex med en ful kille bara för att få uträtta sina djuriska behov? Efter långa diskussioner med vännerna kom vi fram till att killar inte har lika höga krav som en tjej när det gäller att välja sexpartner. I och med det kommer ofta uttrycket "fittan har inget ansikte" eller då också "kuken är blind" till användning.
Men varför finns det inget uttryck för oss tjejer och vår sida från det hela? Det enda skillnaden mellan män och kvinnor är att kvinnorna använder sig mer av sina ögon än vad killarna gör när kåtheten smyger sig på.Det är det här som jag inte förstår med killar, skulle de ha sex med damen till höger bara för att få uträtta sina behov? Jag vet i alla fall vad jag skulle valt, men trots allt: jag är ju då tjej.


/ E


Blir det bortamatch?Fredag är i lika med; ett högt pulserande stockholm, stora mängder med alkohol och en jävla massa ligga. Ja, du lyssnar på lite musik, hör basen och känner hur den lilla partynissen i dig börja hoppa och veva med armarna. Då bestämmer du dig för att 'nu jävlar ska jag ut!'. Väl ute så bli en drink till två och två drinkar blir till nio för många, då är det inte längre hjärnan som styr. Nej, nu är det kroppen som börjar bestämma hur kvällen ska fortsätta. Och det finns väl ingen som inte går runt och är lite sådär småkåt med alkoholen i kroppen? Nej, det tror jag inte. Så vart ska man hitta sitt ragg ikväll då? På Laroy, let's dance's efterfest på Cafét? Eller kan man kanske hitta någon snyggning på Solidaritet, eller varför inte åka över bron till Lidingö och se om det finns någon pudding på Jernet? Vi får se, hör av mig sen om hur det gick. Hoppas ni får en toppenkväll, glöm inte kondomen bara! Klamydian är vanligare än en förkylning.

J


Blev precis av med oskulden...

...bloggoskulden alltså, men det kanske inte är så intressant. En annan oskuld blev jag av med för sex år sedan, ja när en kille plockade min blomma. Såhär efteråt kan jag skratta åt det som ett pinsamt minne, men så kände jag abolut inte då. Snacka om pinsamt! Men det är inte vad mitt första inlägg ska handla om. Jag, E och min käre vän J, bestämde oss för att tillsammans bedriva en blogg angående fest, sex och relationer. Ni läser detta om ni vill ha tips eller om ni bara vill ligge steget före.

See you soon! E


RSS 2.0