Update

Efter en vecka med dålig uppdatering tänkte jag börja berätta om vad som har hänt. Förra onsdagen var jag på en riktigt lyckad skiva på Café Umbra. När vi hade som roligast drog vi vidare till Laroy för att sedan avsluta på White Room. I fredags var jag hemma med en massa kompisar. Vi drack och rökte vattenpipa och hade en riktigt trevlig kväll. I lördags var jag på en kompis drinkbjudning för att sedan dra vidare till nästa kompis drinkbjudning. Efter det drog vi som vanligt till Laroy och sedan hem och efterfestade hos oss till klocka sju på morgonen. Men nu är alla skivor och födelsedagar över för ett tag så nu finns det rum att andas och ta det lugnt.

Gud vad jag är på Laroy hela tiden fast än det verkligen inte är mitt favoritställe. Däremot så är det många av mina vänner som gillar det och därför tvingas jag med dit. Bara så att ni vet.

Jag ska försöka hålla igång uppdateringen, kom gärna med förslag! /J

Veckans babes


       Eva Longoria                      Johnny Depp

Tilläg på inlägget otrohet

Jag var tillsammans med en kille i 1 år men efter det höll vi på i ungefär 2 år till. Vi älskade varandra så mycket att vi inte kunde släppa taget. Vi litade på varandra och hade när allt var som bäst hade vi världens bästa förhållande, jag trodde till och med att detta skulle vara för evigt. Men icke sa nicke, han var otrogen med en tjej och då bröt helvetet loss...

När man har en partner använder man ofta uttrycket: "Om min pojk- flickvän skulle vara otrogen skulle jag dumpa honom/henne direkt!". När man är så kär så att man knappt vad man heter så handlar man inte likadant som man sagt. När man väl sitter i den situationen så vill man ändå ha tillbaka det man haft och man förlåter oftast den andra. Och för det mesta ger man honom/henne en till chans.

... Det gjorde jag i alla fall och det ångrar jag mest av allt. Tankarna om att se dem knulla satt fortfarande kvar i mitt huvud och jag ville själv inte ha sex med honom på grund av dem äckliga tankarna. Man kan inte alls lita på personen och detta ledde till ännu mer bråk. Men med vår starka kärlek gjorde vi allt för att det skulle funka men han gjorde det igen, igen och igen och varje tjej fick jag reda på ganka tätt inpå varandra. Jag orkade inte mer och gav till slut upp allt. Jag älskar honom fortfarande och det enda jag vill tänka tillbaka till är allt bra vi tillbringat tillsammans.

"En gång otrogen alltid otrogen", det stämmer ganska bra. För oftast efter förlåtelsen man gett den otrogna partnern så tror han/hon att allt är ok att göra fast det egentligen inte är det. Så läsare, visst beslutet ligger i era händer men säg emot din egna kärlek och gör det som är bäst, dumpa honom/henne. / E

Vad ska man säga?

Idag kom en kompis fram till mig i skolan och började skratta och sa att jag är galen när jag är full, jag fattade ingenting. I skratt och hulkningar försökte hon förklara för mig hur jag hade försökt gömma mig bakom hennes rygg för någon helg sen för att en kille stalkade mig på ett uteställe. Det här minns inte jag. Det är helt sjukt vad det är läskigt med minnesluckor. För kanske en månad sen på samma ställe fick jag höra att jag hade tokraggat på en kille hela kvällen. Det minns jag inte heller. Det enda jag minns från det kvällen var att jag på vägen hem får ett sms som löd "Du kommer och flörtar med mig på ego. Jag hör av mig, du svarar inte. Intressant.. :(" Jag brister ut i skratt och visar för en kompis och säger "Den här grabben har nog skickat heeeelt fel!" men icke... Tanken slår då mig - Hur mycket har man gjort på fyllan som man inte minns? När jag går ut ikväll, finns det då kanske någon man stöter på som man har raggat på, hånglat med, legat med, gjort bort sig totalt inför, spytt på mm. utan att minnas den personen, men han/hon minns dig. Läskigt! Har ni några pinsamma fyllehistorier?

Janina

Äntligen helg

Precis varit på systemet och köpte med mig en vin box och några cider, underbart en dag som denna! Idag ska jag och några kära vänner sitta hemma hos mig på min balkong och äta en god middag och dricka en massa goda drinkar. Tänker alltid på hur kvällen slutar; antingen blir man så kalas att man inte orkar mer och rå deckar hemma eller hos någon annan. Eller så kanske man får med sig ett hemsläp och får det skönt, vem vet? kvällen kan sluta hur som helst. Men målet under kvällen är att i alla fall hitta någon att mysa med, pussas och kramas, det är ju alltid lika mysigt med lite närhet.

Så ikväll blir det krogen för vår del och det jag söker är ett ragg, någon som jag kan mysa med, någon jag kan skicka sms och träffa. Vi behöver någon som bryr sig om oss, just nu har jag ingen och det är jävligt tråkigt. Så ikväll hoppas jag att jag hittar min drömkille.

Vad är det ni söker när ni är ute? Det gäller absolut att ha kul med sina vänner men utöver det? Jag vet att inerst inne så söker vi alltid något ragg. Puss / Ellen

OrgasmDet är ganska viktigt för männen att komma under sexet och är en självklarhet för oss kvinnor. Har killen inte fått utlösning kan kvinnor ofta känna att de gjorde något fel och att sexet inte alls var bra. Det är inte många kvinnor i tidig ålder som får orgasm varje gång med att det blir bättre med åren. Det kan nog bero på att man är mer självsäker och vet exakt hur man vill ha det. De flesta kvinnor kommer ofta, andra kommer vid några enstaka gånger medan vissa missar något och inte alls får uppleva den underbara känslan. Men måste man komma varje gång? Det tycker jag absolut inte utan man blir tillfredställd ändå. Det vi kvinnor vill ha är ju trots allt en riktigt skön orgasm men vi vill också ha närhet, pussar så som kramar och smekningar.

Vad händer egentligen där nere när vi får orgasm? Andningen och blodflödet ökar ännu mer när vi är som mest upphetsade och när njutningen är som bäst så är det regenbundna sammandragningar av musklerna i bäckenet. Men orgasmen är aldrig den andra lik utan varierar ofta beroende på hur länge sammandragningarna varar och hur lång tid det är mellan dem. När musklerna slutar vara spända så kan vi ofta bli avslappande och känna oss lugna. Men vill ni känna mera är det bara fortsätta att stimulera sig så kan den där underbara orgasmen bli flera, så kallade multipla orgasmer.


Jag behöver inte det där lilla extra som nu vid detta tillfälle är orgasm utan känner mig tillfredställd ändå, någon som känner som jag? /E

Sexlust

När sängen stått tom ett tag så känner man inte alls samma behov av att ha sex som om det vore full fart i sängkammaren. Ju mer sex man har desto större är behovet och att ha sexlust är absolut inget fel, för det är något vi människor här i världen har gemensamt. Vår sexlust påverkar faktiskt oss människor hur vi kommunicerar, tänker och beter oss.

Men varför har man sina "svackor" och inte alls sugen på sex?  Det kan bero på flera olika saker; Stress, depression och att fantasin, drömmarna och tankarna inte alls finns där. Man kan till och med känna sin partner oattraktiv och i och med det känna mindre sexlust. I USA gjordes en undersökning av både män och kvinnor i åldrarna 18-60 år och svaret visade att 33% av alla kvinnor lider av något slag av minskad sexlust medan männen med enstaka 16%.

Ju mer sex man har desto sugnare blir man och man vill bara ha mer. Jag har själv varit i dom svackorna och med det inte alls varit sugen på något sätt och vis. Men så fort jag började så kunde jag inte sluta. Har ni också kännt så? Kram / Ellen


Få killen på fall

Killar, killar, killar.. vad ska man säga? Det är något vi tjejer aldrig kommer att förstå, eller tvärt om. Men det roliga är att vi egentligen fungerar på samma sätt utan att tänka på det.

  • Den första och den viktigaste av allt är självkänslan, är du inte säker på dig själv kommer du aldrig lyckas få honom på fall. Självkänslan kan du visa genom ditt kroppspråk, ögonen, hur du pratar, tar emot komplimanger och så vidare. Det spelar ingenroll om kvinnan är ful, med glimten i ögat, är stadig på jorden tar hon killarna med charm på en gång. (Men, kom ihåg att aldrig visa för mycket av den, det är bara avtändande...)
  • Det kommer nog inte som en nyhet när jag berättar att killar gillar själva jakten efter tjejen. Få hans vänner att älska dig! Något som är intressant för killen är att få tjejen "som alla vill ha". Även om det inte är, men försök att alltid låta intresserad i det han berättar, men inte för fascinerad heller, det är en finbalans det där.
  • En viktig sak är att alltid vara fräsh och dofta gott men undvik att alltid vara festfixad! Killar märker sånt och förstår att man försöker vara snygg inför honom, inte för att det skulle vara något konstigt i det, men det kan bli för mycket. T-shirt och jeans fungerar alldeles utmärkt. Tvättat hår, plockade ögonbryn och som sagt, dofta gott. Ett tips där är att inte visa när du till exempel smörjer in dig, tar på dig parfym och absolut inte när du sminkar dig. Killar vill inte veta hur det är som det är utan tycker att det är något magiskt och spännande.
  • Som vi nämt i ett tidigare inlägg; var inte för på, låt honom ringa om han vill något. I och med det här märker du dessutom hur intresserad han är. Var inte heller för tillgänglig, det kan verka som att du sitter och väntar på att han ska ringa dig så du kan få rusa raka vägen till honom. Så alltså, låt killen kriga lite för dig, man vill ju alltid har något man inte kan få.
  • Det är jätte viktigt att ha kommunikation med killen du dejtar eller är tillsammans med, det gäller allt från sex till vardagliga saker!

Har ni några förslag? / E & J


Veckans babes!


     Leighton Meester                    Ed Westwick

Spelar storleken någon roll?

Nu kanske jag kommer tala mot mig själv lite med jag ska försöka sammanfatta mig väl.

Jag tycker att alla ska förstå att en killes värde inte ligger i storleken av hans verktyg. Absolut inte. Är man kär i en kille så är man kär i hela honom och inte i allt förutom snoppen. Har man alltså en liten snopp så ska man inte hänga läpp för det, det är inte mycket man kan göra åt saken tyvärr. Läste i metro förra veckan att ingen typ av penisförstoring fungerar, sorry guys! Däremot så kan man lära sig att använda den väl! Och för er alla killar; ett grymt förspel, mellanspel, efterspel eller vad fan man ska kalla det är inte helt fel. Ni har ju händer att använda också!

Nu utgår jag från mina åsikter och vad jag tycker. För mig spelar storleken roll. Eller om man ska utgå från de pojkar jag har varit med så har det skönaste sexet varit med grabbarna som har störst helt enkelt. Däremot så har jag varit med killar som har små men vet hur man ska väga upp sexet ändå. Alltså inte bara genom att använda trumpeten!

Så ett tips till er killar; försök få tjejerna att komma, genom s k petting, med ett finare ord. /J


När är man vad?

När vet man egentligen att man har något mer i fickan är bara vänskapen som man först skapade? När bli man egentligen tillsammans på "riktigt"? Är det så lätt att veta det egentligen? det svåraste enligt mig är stadiet från på G till tillsammans.

Man har redan hunnit dejta många olika killar under sin korta tid här i livet och för det mesta har det inte känts rätt. Det är ju bara vissa man fastnar för och för det mesta blir det oftast såhär; Man dejtar killen ett tag, håller varandra i hand offentligt, ligger och gosar i sängen och när avståndet är stort kan man ändå inte slita sig från telefonen med han på linjen. Det är precis så ett riktigt par kan bete sig, men är vi det ännu? Är det den sammanlagda tiden man haft tillsammans som räknas?


Att fyllehångla och hångla offentligt är på helt olika stadier, fast det där fyllehånglet upprepat sig på ett antal fester. Visst, det kan betyda något och då kanske man ska ta den där extra tiden att fundera på att det kanske kan bli något. Men känns det inte rätt så kanske man ska visa det på något sätt, antingen genom att berätta hur du känner eller bara vara allmänt kort kanske? Det är upp till dig, men tänk på att det inte bara är du som har känslor...

I dagens samhälle är det egentligen ganska enkelt, det handlar bara att ta tag i det. Den blyga flickan som för det mesta inte vågar ta tag i saker öga mot öga har ju sin mobil men också datorer är till stor hjälp, så som facebook och mail. Annars är det alltid bäst att träffa personen, den största rädslan är väl då att responsen tillbaka inte alls är densamma som man hoppats på och att man kanske reagerar på ett konstigt sätt.

Jag har lärt mig en sak här i livet som då också har blivit mitt motto;      Man har ingenting att förlora! Det stämmer jävligt bra enligt mig i nästan alla lägen, kanske inte utmana sitt öde eller så, men varför ska man gå omkring och vara orolig, rädd för att bli sårad och så vidare. Det är bättre att ta smällen på en gång för att sedan försöka gå vidare som till exempel i detta läge är det alltid bättre att ta tag i det. För det mesta känner man av vibbarna och vet vad den andre har för tankar om dig!

Men kom ihåg detta; Vågar man inget så vinner man heller ingenting här i livet. Det bästa är faktiskt att ha the talk hur obekvämt det än kan vara. Puss och kram /E


Konsten i att dricka för mycket...

Jag vet inte vad det är med mig, men någonting är det som gör att det bara sprätter i kroppen under helgnätterna... Jag kan inte kontrollera mig. Jag intalar mig själv innan jag drar ut att "två glas vin räcker ikväll" och "ikväll ska jag ta det lugnt". Hur slutar det? Jo, jag vaknar upp naken brevid någon random snubbe och undrar vad fan jag gjorde igår. Okej, det låter fel. Detta händer såklart inte varje helg, men just nu har jag bara sådan ångest att jag vill krypa in i mig själv och dö...


En nära vän till mig fyllde 20 i lördags, och det vankades såklart pangfest! Jag mötte upp några vänninor och vi började fixa oss medans vi dunkade musik och drack lite vin... När vi väl är på festen så minns jag första timmen, sen är allt svart. Totalsvart - förutom vissa flashbacks som kommer lite då och då. Jag minns dans, hångel och en jobbig taxitur till ett hem som jag aldrig sett förut. Jag minns det, och jag minns sex och kläder som flyger. Sen är det svart som natten igen. Hur spenderades söndagen? Jag vaknar upp, letar upp mina kläder och försöker smyga ut för att gå till bussen. Vart är jackan? Borta. Går till bussen i duggregnet utan jacka medans håret står åt alla håll, sminket som var så jävla snyggt dagen innan är en total katastrof och det enda jag har med mig är min plånbok i en liten kuvertväska medans ett par halvtrasiga partyklackar sitter på mina stackars fötter... När jag väl är på bussen hem och luktar sex så börjar ångesten smyga sig på. Och den har ännu inte släppt! När ska jag lära mig att sluta dricka när det är dags? VARFÖR BLIR JAG ALLTID FÖR FULL? Ni får ursäkta versalerna, men jag är så jävla arg på mig själv just nu.


Är det bara jag som har det här problemet? Att jag saknar spärr i huvudet för hur mycket alkohol jag klarar av?

/E


Once in a lifetime!Klockan 9 imorse började biljettförsäljningen av Britney Spears konsert i Sverige den 13 juli. Den kommer att gå i cirkusens tecken och scenen kommer att vara placerad i mitten som en klassisk cirkusmanege.

Inte bara mina utan som nästan alla tjejer så har Britney gett oss många roliga och goda minnen. Hon var min idol redan vid ungefär 10 års ålder och efter hennes comeback har hon lyckas få mig på fall igen. Som liten ville man kunna dansa, sjunga och se ut som henne och jag drömde till och med om att få leva hennes liv, hon var min största förebild helt enkelt. Jag kommer ihåg när man tjatade på mamma att hon ännu en gång skulle titta på min otroligt fula uppvisning av ett misslyckat försök att härma den stora stjärnan...

Nu jävlar är hon här och biljetterna är redan bokade och klara, så vi ses där britneyfans! Kyss E


Min helg

Min helg har rent ut sagt varit skittråkig! Vi skulle gå ut och ha kul men jag snubblade på mina skolböcker på vägen och där fastnade jag, hela helgen!

Nu har jag huvudvärk eftersom min hjärna har gått på högvarv hela helgen. Jag ska snart ha en viktig tenta i matematik och en i affärsjuridik. Det är egentligen inga ämnen jag brinner för vilket gör allt så mycket jobbigare. Det värsta av allt är att jag måste fortsätta såhär hela veckan, men på fredag är det skiva, det ser jag fram emot. Ge mig fredag! /J

Outstanding in bed..

Sexnojor är något nästan alla har mer eller mindre. Det kan handla om att man är orolig att man luktar illa eller att man verkligen känner sig obekväm och är rädd att vara dålig i sängen. Och hur kul är det på en skala ett till tio? Inte alls. Sex ska jag vara roligt, skönt, avslappnande och ja, ni vet. Det ska ju inte vara något man får världens ågren av. När vi är nakna så är det många som känner sig osäkra. Vissa vågar inte bryta "de gamla rutinerna" och andra är rädda för att vara för dåliga. Vad det än är så sitter problemen i ert eget huvud och är något som man måste kämpa med själva. Varför inte se era nojor som utmaningar? Där har vi det positiva i det negativa. Och tjejer, tänk såhär också; det krävs ofta ganska mycket för att avtända en kåt kille! Det är ju inget som är okänt...

Förresten, för er som tror att allt ska vara som i en porrfilm; Haha! alltså, där har vi överdrift till tusen. Visst att det kan vara roligt men i det flesta fall ser det inte ut så.

 Jag tror på er! /J

Tips

Slänger in ett litet tips som har med sin drömkropp att göra. Jag la ju in ett inlägg lite längre ner om den så kallade JS-dieten, men fick ett bättre tips av http://bellesa.blogg.se/ ! Titta under "summerfit" på hennes blogg så hittar ni den dieten. Den är lite mänskligare än JS-dieten, man får äta mat. Så från och med på måndag tänker jag testa den, proteindrinken på det och en massa träning. Jag uppdaterar om resultat! /J

Dumpad..

Har du tröttnat på din partner och känner att det är dags att göra slut? Även om du kanske känner att du inte alls bryr dig om henne/honom längre så måste du tänka på att han/hon har känslor. Gör slut på ett snyggt sätt, inte via sms eller telefon. Bestäm en träff och berätta varför du vill ha det så, det är inte rättvist annars. Har du ingen anledning kan du väl iallafall säga att du vill ta en paus och rensa tankarna lite. Att bli dumpad är verkligen inte kul, och om ens partner dessutom inte har någon anledning så blir det hela ännu jobbigare..

Om du nu har blivit dumpad, eller kommer att bli, försök då att hitta på saker med dina vänner som får dig på andra tankar. Visst, när man är ledsen vill man också vara ledsen, men det inte kul att sitta på sitt rum, lyssna på dyster musik och tänka på sitt ex. Försök se ljuset när allt är som mörkast, efter regn kommer sol!! /J


Ikväll ska jag slå till på stort!

Idag är det fredag, fredag betyder alkhohol, alkohol betyder fest, fest betyder efterfest och efterfesten ska förhoppningsvis avslutas med en man i sängen.

Har precis varit på systemet och köpt en bag in box, vi ska börja kvällen hemma hos mig ett gäng tjejer, där vi lagar middag och dricker en massa goda drinkar. Såg på ett matlagningsprogram här om dagen där jag fick tips om att sätta en tratt i tex. en melon där man sedan häller ner ungefär en halv vodka, sedan kan man äta sig full, bra va? Var kvällen hamnar har vi inte riktigt bestämt än men kanske Laroy, Cafét, Magenta eller bara en skön hemma fest. Förmodligen blir det Laroy där en kompis har bord men fårse... Men mitt mål under kvällen är i alla fall att bli lite rund under fötterna och hitta mig en snygg karl som jag kan dela säng med (någon som inte är lika avtänande som i lördags, hade jag tänkt).

Nu gäller det att bara tagga! /E

Din tur att vara egotrippad!

Killar har mycket lättare att komma än vad vissa av oss tjejer har. Vissa tjejer kommer väldigt ofta och medan andra kanske inte kommer alls under själva akten. Det felet vi tjejer kan göra är att tänka alldeles för mycket på den andra partnern och koncentrerar oss för lite på oss själva. Så, lär dig kommunicera och våga öppna dig, alltså med andra ord; säg exakt hur du vill ha det! Ibland är det faktiskt tillåtet att allt får vara på dina villkor. Har hört att killar gillar att känna sig underlägsna i sängen ,så nu är det din tur att låtas styra och ställa i sängen.

Tänk på ditt eget bästa;  Så nu är det bara att hoppa upp och köra. /E


Hets..

Är det någon mer än jag som känner stressen att få den perfekta kroppen till sommaren? Dum fråga. Jag testade en diet, bara för att se om den verkligen var så bra som alla säger. JS-dieten heter det och går ut på att man bara ska käka jordnötssmör. Ja, det är sant. Men det ska vara äkta naturellt jordnötssmör utan några tillsatser, endast jordnötter och havssalt. Och så ska du dricka en proteindrink varje dag också. Den här dieten är den som många personliga tränare rekomenderar om man vi se snabba resultat. En kille gick ner 11 kg på 30 dagar när han gick på den här dieten samtidigt som han styrketränade tre gånger i veckan och motionerade fem gånger i veckan. Promenader på 45-60 minuter. Många tycker att den här metoden är super och det är tydligen den som är lättast att hålla sig fast vid. Jag klarade en dag. Jag vill aldrig mer äta jordnötssmör och den där proteindrinken är skitäcklig! Jag ska aldrig mer sluta äta riktigt mat, det är något som är säkert. Istället tycker jag att man kan ändra sina kostvanor och äta nyttigt. Träna ofta för kroppen och hälsans skull. Gör du det så kommer du få din drömkropp efter ett tag. Men proteindrinken kommer jag nog fortsätta med, även fast den är så jävla äcklig. Den är nämligen muskelbesparande vilket betyder att när kroppen behöver energi så tvingas den ta från fettet. Låter toppen tycker jag!

För den som är intresserad av JS-dieten går den till såhär;
Du ska multiplicera antalet kilo du väger med tre så får du fram hur mycket jordnötssmör du ska äta per dag. (T ex, jag väger 58kg*3 = 174g/dag). Jordnötssmöret ska tydligen vara ganska svårt att få tag på men jag hittade det på Coop Konsum, hur lätt som helst skulle jag vilja säga. Eftersom att du äter så lite men väldigt mättande, så kryper magsäcken. Proteinpulver finns på internet och lite här och var, jag hittade mitt på Life. Det ska va den sorten utan kolhydrater! Antalet gram pulver du ska ha per dag får du fram genom att multiplicera din vikt med 1.8, det blandas med vatten. Jag valde chokladsmaken som var asäcklig, jag vet inte hur de andra är, men för gudsskull ta inte choklad! Det är inte som oboy, tro mig. Well well, glöm inte att träna också!

Good luck, Chuck /J


Lejonbacken

på bild: ingen aning

Igårkväll var jag på min kompis studentskiva som hölls på Lejonbacken med temat tio år framåt. Vad tror du att du gör om tio år? Det började på nybrokajen då vi skulle ta en båt för komma över till lejonbacken som ligger på djurgården precis bredvid gröna lund. Där tog vi oss en drink och spanade in allt folk. När vi väl var framme så var det middag och jag hade jättetrevligt samtidigt som jag blev allt fullare och fullare, vilket gjorde allt trevligare och trevligare. En av mina väninnor som höll i skivan blev utnämnd till klassens "partyprisse" vilket inte förvånar mig alls, man blir väl som man umgås brukan man ju säga;) När middagen var klar droppade det in mer och mer folk och välkäda ansikten dök upp! Jag hade sjukt kul och när det började dra ihop sig för stängning så drog några vidare till White Room men jag bestämde mig för att avsluta kvällen och åka hem. Tror nog att det var ett bra val.

på bild: en av mina vänner, gissa?

För övrigt så är Lejonbacken ett jättemysigt ställe att ha sin studentskiva på, lite trång dock, ska du gå på toaletten så får du göra det innan middagen början, du är liksom fastklämd som liten räka vid bordet. Det bästa stället jag hittills har varit på är nog April. Så nu vet ni vart ni ska ha skivan om det inte redan är bestämt! Ciao! /J


Inte okej

Lite senare ska jag berätta om gårdagen, men nu tänkte jag bara ta upp en händelse från igår. En av mina närmsta kompisar, F, gjorde slut med sin ex för ungefär ett halvår sedan. De håller fortfarande på att fiffla lite men det är inget seriöst. Igår var hans bästa killkompis på samma ställe som vi var och lite senare på kvällen när fröken F hade en liten efterfest  så hånglade de. F och exets bästa kompis alltså. Jag tycker INTE att det är okej, av någon av dem. Jag tycker att man faktiskt kan hålla tassarna borta från exets kompisar, och från killens sida, hålla tassarna borta från sin bästa kompis ex. Det finns så många andra där ute man kan ragga upp. Vad tycker ni?

Jag återkommer senare om igår! Vi ses sen /J


Högljutt i sängkammaren...

Nu hade jag tänkt öppna mig lite, bli lite mer privat så att säga, och berätta för er vad som hände mig i lördags;


Okej... Till att börja med, jag hade inte legat på 2 månader ungefär, så ni kan förstå att det sprätte i kroppen på mig. Jag sitter på Friday's och häller i mig det sista av min sjätte cider. När jag går mot baren för att köpa mig en sjunde får jag syn på en kille som ser riktigt jävla bra ut. Vi pratar lite och jag märker att han har det där lilla extra som alla tjejer vill att en kille ska ha. Allt var perfekt och poff sa det, sen var vi hemma hos mig. Kläderna flög och båda var jävligt upphetsade. Allt gick som en dans till det var dags för den sista piruetten...Han skrek som ett uppmärksamhetskrävande barn i en leksaksaffär. Det var nästan svårt att avgöra om han hade ont någonstans eller om det var av ren njutning.
Hörrni, killar, det är bra att ni njuter. Men tänk på hur ni låter, vissa verkar bara släppa loss och inte ens tänka på att vi tjejer fortfarande är där. Visst, skönt att ni släpper loss, men håll tillbaka det värsta. Snacka om att förstöra den porriga stämningen, allt hade ju varit så bra annars (han hade bra instrument, om ni förstår var jag menar! Haha)


/E


Vad är egentligen en kyss?

Kvällen börjar närma sig sitt slut, avskedskyssen ska snart äga rum men hur gör man? En kyss ska vara en kyss inget annat, men vad är egentligen en riktig kyss?

Denna fråga är väldigt svår eftersom den har en enorm utsträckning av svar. Alla tycker olika; många tycker att en kyss enbart består av en puss medan andra anser att det är ett hångel med mycket tunga. Mitt svar skulle inte vara något av de två alternativen utan en puss fast med en väldigt känslig lätt mötande tunga.

Vad tycker ni är en riktig kyss? /E


Kommer man någonsin bli kär igen?

Man kommer alltid att komma ihåg sin första förälskelse och förmodligen har alla redan gjort det eller kommer i alla fall att göra;

Allt är nytt, känslan att riktig kärlek har man aldrig känt förut, ny familj att ha kontakt med, nya sidor att upptäcka och så vidare. Och för mig känns det som att den känslan är och kommer alltid att vara oslagbar. Kommer man någonsin få uppleva den starka kärleken igen? Det tror jag, men det kommer nog inte vara densamma, killen/tjejen man träffade kommer alltid att finnas där som ett objekt att jämföras med. Ett exempel på detta skulle kunna vara; Hur reagerade han/hon i den situationen, hur var han/hon mot mig, vad gjorde han/hon som jag gillade mest?
Det finns ingen människa på denna jord som kommer att vara identisk med sin första förälskelse men förmodligen liknande, men är det bra egentligen? Jag tror att man behöver en ny start med helt nya sidor för att det inte ska påminnas så mycket från livet "tidigare".

Vi människor är inte gjorda att leva ensamma och det finns alltid en drömprins/prinsessa där ute och väntar på oss. Någon dag kommer vi allt hitta den, på ett och annat sätt! E

Fimpa ciggen?

I Sverige finns det ungefär 1,2 miljoner rökare och det är oftast mer tjejer än killar som börjar. Rökning orsakar mycket negativt som till exempel lungcancer och det anses vara en dålig vana, men finns det något positivt med det?

Cigaretter finns överallt, så som på fester, caféer, busshållsplatser och så vidare. Men gör man det för att man måste eller är det rent av en social syssla? Att ta den där cigaretten på festen kan man bara göra för att vara social. När man är där på festen, när musiken dunkar, alltså med andra ord; man kan inte prata/diskutera. Därför kan det vara en bra anledning att få gå ut på balkongen med puddingen du spanat in hela kvällen. Detta är en väldigt lätt raggningsreplik (eller åtminstonde en början...) att bara säga "ska vi gå ut och ta en cigg?". Därför tror jag även det finns många som skyller på att "de bara feströker".

Många vet inte, eller känner av själva hur illa de egentligen luktar/smakar. Jag har hört många säga att kyssen smakar som att slicka en askkoppren eller tugga en massa fimpar. Så har du planerna att kyssa en rökfri tjej/kille, så skippa den sista cigaretten!
Jag kan berätta att det var så jag hade min första konversation med mitt ex. /E

Det lilla extra

Partytips för att höja partystämingen det lilla extra:

Det är som pest eller kolera fast man använder sig av sexrelaterade saker som till exempel; Vem skulle du helst ligga med av x eller x? Skulle du helst ha gonorré eller kondylom? Skulle du helst ha sex med en kille som har jätteliten eller jättestor kuk? Skulle du helst vilja ha sex med en kort men tjock eller lång och smal kuk? and so on...

Funkar både i nyktert och onyktert tillstånd. /E

Oskulden

Ingen oskuld är den andra lik, alla har sina historier om när, var och hur det förlorade den. Är det viktigt att förlora den med sin pojkvän, vid rätt ålder eller hur de förlorade den?

Många vill bara att någon ska plocka ens blomma och tar därför bästa och första alternativ som till exempel på fyllan på en fest, i skogen eller på en toalett. Det är ingenting som jag skulle rekommendera att göra utan hade hellre valt en säng med en trygg person.

Sen finns det dem som alltid varit först med allt, alltid den som tagit första blossen på en cigarett, så som första fyllan och första nuppet. Här är kanske inte heller några känslor inblandade utan kanske gör det med en kompis bara för att göra det. Släppa på nervositeten och testa något nytt så slipper man vara rädd nästa gång. Är det en kompis som man kan hålla kontakten med länge är det ett väldigt bra alternativ eftersom det är varken någon man kommer bli sårad av (så länge det inte är några känslor inblandat förstås). Det är ingen man gör slut med och det är ingen man glömmer bort.

Det bästa alternativet, enligt mig. Hellre vänta länge och ha det perfekt, alltså förlora oskulden med den man håller kär. Kanske lite tända ljus, lugn kärleksmusik, långt förspel och puttinuttprat som "jag älskar dig" och så vidare.


Men mitt främsta och bästa tips; stressa inte - din tid kommer. /E  

På G!

Ett efter antal sms, efter några träffar, efter några få kyssar:
Ni är på G!


Nervositeten när man ska träffa honom/henne är oslagbar. Man kan inte riktigt tänka klart, klumpen sitter där i magen precis som den alltid gör, kinderna är rosiga och man vet inte riktigt vad man ska säga, men ändå vill man träffa människan.
Varje gång man får de söta sms'en värms det i hela kroppen och man vet inte riktigt vad man ska svara tillbaka (då är tjej- killkompisarna där till stor hjälp) för man vill ju varken vara för på eller för off.
När han kramar om dig, smeker din arm går det som en slags signal genom hela kroppen från topp till tå och gör både skönt och ont på samma gång.
Man kan inte sova riktigt på kvällarna, långa telefonsamtal med honom/henne eller bara väntan på att få något sms, alltså denne försvinner aldrig ut ditt huvud och man har det där pirret i magen hela tiden.

Man blir som en helt ny människa, i alla fall jag och blir mycket lyckligare som person. Hur blir ni? / E

Rakat eller orakat?Vissa föredrar rakat och andra föredrar orakat: Själv föredrar jag rakat, gillar nämligen inte att känns som att varken jag eller killen har en av norrlands djupaste skogar mellan benen. Det är inte så kul att få hår i munnen eller att det kittlas i näsan varje gång man ska dyka ner. Förresten, till er killar; snoppen ser mindre ut när den har stora peruken på sig, kom ihåg det!

Men det finns faktiskt vissa som är helt tvärtemot mig, det är då ofta uttrycket brukar användas: "Jag vill inte känna mig som en bebis utan som en vuxen".

Sen finns det dem som använder sig av sin kreativa sida och rakar något slags mönster down there. Vissa visar sin humoristiska sida och rakar till och med en pil som visar raka vägen ner till paradiset. Till er som har tjej respektive kille, varför inte skoja till det lite och raka in partners initialer som överraskning?


Jag blir alltid mer upphetsat av en renrakad, vad diggar ni? /E

Utekväll


bild lånad från finest.se

Festa är något vi också är bra på. Igår började kvällen hos en av våra väninnor ute på Lidingö. Efter det så drog vi till EGO och sist men inte minst Solidaritet. Det var riktigt bra drag på båda ställena och jag rekomenderar dem starkt. Självklart så flirtades det lite här och där och några slutade kvällen med ett varsitt ragg. Själv så kunde jag inte låta bli att släppa min blick från en bartender på EGO. En riktigt pudding! Tills jag såg honom off work, vilken konstig stil han hade. Vad gjorde ni igår?

/J

Ps. Vem flirtar?

Det kan vara svårt att veta vem som flirtar och vem som bara vill vara trevlig och prata..

Anta att en kille och en tjej precis träffats. Den första killen börjar snacka om vad han pysslar med i sitt liv, sitt jobb, sina intressen, vad han kan göra. Han flirtar inte.

Den andra killen har ett leende på läpparna och med en håller ögonkontakt med tjejen. Efter ett tag går han fram till henne och säger "Du är en blyg tjej, du har spanat in mig i tio minuter och har ännu inte kommit fram för att hälsa?". Han flirtar.

Lägg det på minnet eftersom att du själv kanske är intresserad i kille nummer ett och med för höga förhoppningar kan ni bli väldigt besvikna mina damer!

Ös ikväll! /J


Ville du ha h*n eller inte?

Okej, jag vet inte var jag ska börja men jag säger bara såhär.. Var inte för på! Finns det något osexigare än att h*n är sjukt på dig och allt h*n försöker göra är att få din uppmärksamhet? Nej! För att fånga personens uppmärksamhet, ta fram din trevliga och roliga sida i dig och prata med personen och hans/hennes vänner. Prata lite mer med vännerna men släng en blick eller två till ditt offer under tiden du har roligt med dem. Det funkar på mig iallafall. Herregud, man kan ju bli helt frustrerad. Men men, jakten efter den du är intresserad av är viktig för BÅDA vilket kan göra det svårt. Det kan ju inte vara så lätt att leka katt-och-råtta leken om båda ska vara både katt och råtta. Förstår ni vad jag menar? Jag vet inte hur jag ska sammafatta mig men det måste ju finnas lite mystik i det hela, mystik som gör det hela ännu mer intressant. Kort och gott, var INTE för på!

Ragga lugnt ikväll! /J

Testa något nytt

Är det någon som känner att ni har fastnat i en och samma ställning allt för länge? Alla har ju självklart sina egna favoriter men jag råder er att testa något nytt! Jag tror att det är kul för både dig och din partner och ni har chansen att upptäcka något nytt och lära er både ett och annat om er själva och partnern. Tips om olika ställningar kan du hitta på internet (t ex http://sexstallningar.se) eller i böcker mm.

Seså, ha lite kul nu! /J

RSS 2.0