Nya äventyr under midsommarhelgen

Idag är det inte vilken dag som helst utan midsommar, nu jävlar ska jag och min kära vän J ut på nya äventyr. Båten går om 2 timmar på väg mot sandhamn. Preics kommit upp ur badet och rakat bort allt hår som absolut inte ska vara där, så nu är jag berädd på det mest otänkande ni kan tänka er. Var ska vi bo? Jadu, det vet vi inte ens själva, vi hamnar där vi hamnar så att säga. Har varit där de senaste två midsommarhelgerna och har alltid lyckats få tak över huvudet med herrsällskap bredvid, så varför skulle inte två snygga tjejer som vi hitta någonstans att sova denna gång? "Allt löser sig" är ett av mina små motton här i livet.

Packning:
  • 1 vinbox
  • 1 vodka
  • 8 stark öl
  • Nya underkläder


Nu jävlar är det rock 'n' roll, hoppas ni får en lika bra midsommar som vi, SKÅL! /Ellen

Besök på ungdomsmottagningen

Idag var jag och min bästa vän, Janina, på besök på ungdomsmottagningen, vi möttes upp i Lidingö centrum där vi slutligen gav oss iväg mot ångeststället nummer 1. Vi var först på plats och för en gångsskull så mötte vi inte någon vi kände, som man alltid brukar göra på sånna här öpptet tider besök.

Vi testade oss båda för klamydia och hämtade ut nya recept för p-piller för ett år framför, så nu jävlar är man beredd på att gå loss i sommar. Bland annat för besöket i Visby där fyllan brakar loss och man alltid lyckas hamna i säng med ett antal killar. Men också alla resor vi har oss framför i Europa lite här och var.

Så nu är det bara att kunna komma ihåg dem där rackars pillren som man ska ta varje dag (som jag alltid lyckas glömma) och vänta in det jobbiga samtalet om man nu får det om 10 dagar. Puss och kram / Ellen 

RSS 2.0