Hur man borrar sig fast i någons minne föralltid...

Tabbarna är många, det kan hända vem som helst och vad som helst på de första dejterna, min toppfem lista:

1.    Du är astaggad inför första dejten och bär dina nya vita jeans, när du sitter där och allt går precis enligt planen, känner du att det är dags att tömma blåsan. Påväg mot toaletten vickar du lite extra på rumpan för att du vet att antagligen tittar efter dig när du går. Väl inne på toaletten upptäcker du att fröken röd har kommit på besök, det du dock inte upptäcker är hon även hälsat på och lämnat spår på byxorna som du upptäcker när du kommer hem 4 timmar senare. Inte så konstigt att han inte ville komma in på en kopp kaffe som avslutning på någonting du trodde var en lyckad kväll.


2.    Vid lyckad dejt är det en självklarhet att den romantiska avskedskyssen ska äga rum. Romantiskt står ni där under den stjärnklara himlen och småpratar lite nervöst inför kyssen. Plötsligt känner du att det börjar närma sig en brutal hostattack och försöker hålla in den så mycket att du bara kan. Vid ansträningen går det inte riktigt som det ska och du lägger fetaste möken du kan tänka dig. Han/hon försöker vara lite artig med att säga att de hör av sig men samtalet som du väntade hände aldrig.

3.    Att ha något i ansiktet som inte alls borde vara där är inte uppskattat. Ett sådant exempel är som mat mellan tänderna, ögongegga eller värst av allt, en riktig gulgrön snorbobba som kikade fram ut för allmänheten att se. Han åt inte upp maten, ganska konstigt tyckte du för de tre första tuggorna han tog såg han verkligen ut att njuta...

4.    Ni sitter där på den mysiga italienska restaurangen på hörnet, allt skulle vart perfekt om det inte vore så jävla stelt...Så du gör det du är bra på, dricker några glas vin för mycket. Tillslut känner du hur det bubblar i kroppen av prat som vill ut. Efter en stund bubblar orden bara ur dig och du får bara för dig att säga något kul, som en icebreaker liksom. Din mun jobbar i ett och du tänker inte riktigt på vad du säger efter alla dessa glas vin.Du tittar på honom när du berättat det du skulle, men han skrattar inte. Han ser besvärad och och kollar på klockan. Vad fan sa du nu? Du tänker efter... Satan i gatan, säg inte att du berättade om gången du fick flatlöss av ditt ex? Jo. Självklart. Nej, tjejen, på första dejten ska du nog spara på vinet...

5.   Med dina 10 cm klackar går du stiligt emot honom precis som din favorit modell för att hälsa med stora leendet om läpparna. Men det går inte som du tänkt dig, utan när du börjar närma dig honom trampar du snett och vet inte riktigt om du ska skratta eller inte. Du ser att han försöker hålla sig för skratt men försöker vara en gentleman och frågar hur du mår: Du svarar fort och säger det första bästa du kommer på och säger att allt gick bra och inga skador gjorda. Vid första klivet känner du smärtan pulsera i foten men vågar inte säga något utan du försöker dölja haltningen. Efter dejten säger du hejdå för att sedan springa bakom hörnet och ta första taxi hem...


Vad är din största mardröm? / E


Dejtingtips

Nu har jag läst igen, om sex och dejting såklart. I ett gammalt nummer från SOLO tipsade killar om dejting och jag ska definitift ha detta i bakhuvudet när jag går ut eller ska dejta.

Blir du erbjuden en halstablett eller tuggummi - TA EMOT! det betyder oftast att din andedräkt inte är den bästa och inte vill du förpesta hela dejten genom att stinka bajs i munnen?

Våga vara tyst. En "pinsam tystnad" är egentligen aldrig en pinsam tystad, bara om du själv tycker det och sitter och tänker "vad fan ska jag säga nu då?". Håll hellre käften än säg något helt ointressant.

Lyssna. Det är oattraktivt att bara sitta och prata om sig själv eller om du efter varje gång han/hon har berättat något och du direkt efter ska berätta en "häftigare" historia om dig själv. Tävla inte med din dejt.

Låt din älskade mobil vara när du är med henne/honom. Intresset ska vara riktad åt din dejt och inte på din uttråkade kompis som ligger hemma, pillar sig i navel och har tråkigt.

Berätta om sin passion. Då pratar jag inte mode, shopping, bilar etc. utan något annat du brinner för, lite nördig får man allt vara. Du kanske har en passion för någon speciell sport? Bra, berätta om det.

Ät, och gör det med stil. Om du blir bjuden på dejten så är det inte kul för den respektive om du inte äter den, du kan låtsas tycka om det iallafall. Och försök ha ordentligt bordsskick, slicka in på kniven! Skratta högt och var rolig, men lägg blondinskämten åt sidan!

Allt det här känns som en självklarhet när man läser det, men jag har inte tänkt så mycket på det innan! Och credd till E's inlägg innan. Läs om könssjukdomar så att du har koll på vad allt handlar om, och kolla dig efter VARJE gång du har haft sex med någon ny oskyddat. För din och dina sexpartners skull! /J


Använd för fan kondom

Jag vet, det är absolut inte lika skönt, men...

Klamydia är ungefär som en förkylning, för det mesta så upptäcker man aldrig smittan förrän man testar sig och skulle svaret bli positivt är det bara att behandla det med antibiotika. Men det är inte det värsta som kan hända utan det är typ att få hiv, men det är absolut inte lika vanligt som att få herpes..

Herpes: Det är ett virus i kroppen som upptäcks för det mesta i form av blåsor på läppar och på könsorganen. Ungefär i Sverige så har 20-30% av den vuxna befolkningen herpes på könsorganet och 60-70% vid munnen. Smittan kommer från blåsornas vätska och smittas vid beröring av olika slag, tex genom kyssar eller sex och gäller inte bara vid utslag.

Hur äckligt är inte den här från skala 1-10 egentligen? Något som jag helst vill undvika!

Man kommer aldrig kunna ha normalt sex, och det vill vi ju ha! / E


Dirtytalk?

Är dirtytalk något man ska bli ännu blötare av eller torka ut?

Det är upp till alla, men lär känna personen lite mer innan till exempel detta uttryck flyger ut er: "Är det skönt att ha min feta kuk i din fitta, säg hur du känner!". Jag blir äcklad, men som sagt är det från person till person, vissa blir mer upphettsade av det och andra inte.

Ibland är det kanske bättre att vara på den säkra sidan och rent ut av hålla käften...

Vad tycker ni? / E


Kort eller lång lista?

Ska man skaffa sig en till pinne på listan, ligga med ett gammalt ligg eller ska man vänta till man hittat den rätta?

  • Först och främst glöm det sista alternativet, det är bara tråkigt och kan ta år och dagar att få uträtta sina behov. Absolut finns det en lösning att använda sin egna hand men det är absolut inte densamma.
  • Att skaffa sig en till lista kan både vara positivt och negativt. Alltid kul och spännande att ligga med en ny, stor utmaning och man får lära sig nya saker. Att lära sig nya saker leder till en förbättringar, där man lär sig att hantera olika sorters killar vilket leder till bättre sex i framtiden. Men just den pinnen kan bli 3 till 10 alldeles för många och ju längre listan desto är mer avtändad kan killen/tjejen bli. Äh, men vad är det man brukar säga, vi tjejer dividerar siffran med 2? ;)
  • Att ligga med en gammalt ligg är en riktigt smart lösning. För det första lär man sig hur den andre partnern fungerar i sängen och ger mer orgasmer. För det andra blir det ingen till pinne, bra va?

Ha sex, det behöver vi, kom ihåg det! / E


Dålig i sängen

Idag fick jag höra att en tjej i min skola blev dumpad i "dejtingstadiet" på grund av att hon var för dålig i sängen. Ja, hon ville tydligen inte göra något annat än missionären. Detta fick mig att läsa lite om just det ämnet och jag kan fan inte sluta skratta! Här är fyra citat från tjejer som tycker att sina killar är dåliga i sängen:

"Snart går jag ut och hittar ett riktigt knull på stan. Har inte fått det på 5 år herregud!!"
"Jag skulle nog hellre vilja ha din situation än min; jag och min sambo har sex en ca 4 ggr per år."
"Har funderat gå i strejk till han börjar ge mig nåt...Får se om han tycker det är så kul! "
"Förspel vad är det....? inget min sambo vet iallafall...."


Hahah okej! Vissa är hopplösa fall och det kan man inte göra så mycket åt. Men är det så dåligt så måste man ta upp det med sin partner och våga berätta om hur man vill ha det. Många killar kommer ganska fort och det är ett ganska naturligt "problem" men det behöver inte göra sexet dåligt. Så ett tips till er killar som känner igen er i detta är att försöka tillfredställa tjejen på något annat sätt än genom penetration, ni har väl fingrar och tunga, eller hur? Det handlar om givande och tagande där båda måste ta ett ansvar för att se till att sexlivet ska vara bra. Killar OCH tjejer, ni kan gå ner på er partner efter att man har börjat ha samlag, stoppat in den och kört en stund så att säga, ni dör inte..jag lovar!


Kort och gott, säg hur ni vill ha det! Ett förhållande utan ett bra sexliv kommer inte att hålla! /J


Att suga kuk

Att suga kuk är något vi tjejer har gjort och kommer att göra i nästan hela våra liv, vem vill inte se eller ge sin kille en extra njutning?

Ett tips för att göra det hela ännu bättre är att växla mellan kall eller varm dryck precis innan dykningen ner för att köra. Temperatur skillnaden ökar känseln och gör orgasmen extra skön.Så kom igen nu tjejer, det är bara att slå till på stort och överraska killen med något han förmodligen aldrig prövat.

Det funkar, jag lovar! / E
 


Stor eller liten?

Den är inte lång men den är smal, det är absolut ingenting man vill höra när kläderna är påväg av. Storleken har betydelse men dem måste kunna använda den på rätt sätt också. Vad ska man med en stor dase till om man inte kan kontrollera den? Men för stor är inte heller okej, man vill ju inte spricka från ett hål till ett annat så att säga...

Men om killen har liten kuk spelar det typ ingenroll hur mycket han kan kontrollera den eftersom den inte kan tillfredställa ens behov. Men det är inte allt, han kanske är bra på annat, alltså användbar på andra områden.

Lite större än lagom är alltid bäst! Men det är min åsikt, vad är din?

Hoppas ni hade en helg full av mysiga stunder i sängkammaren och med inte alls för stor besvikelse / E


Självsäker eller osäker?

Kl 10.00 lördags morse fick jag ett sms av en kille
och på detta stod det:Det är så osexigt det bara kan bli! Varenda tjej vill ha den där spänningen, det ska inte på något sätt tyda på att ni ska knulla under kvällen, utan nervösiteten ska finnas där och det ska vara på mina villkor. Han var alldels för självsäker och det han inte vet, är att han ska egentligen visa för mig att han inte vill ha sex med mig. I och med det vill jag ha sex med honom ännu mer, man vill ju alltid ha det man inte får.

Men att ha en kille som är alldeles för osäker då? Hur sexigt är det från skala 1 till 10? När han ställer en massa frågor till mig som om han inte har någon egen vilja. Man vill ju kriga för sin kille, inte få han i ett naffs...

Alltså, i slutändan vill man varken ha något av alternativ utan något mitt emellan. Men jag tror att jag hellre skulle välja den självsäkra före den osäkra, vad skulle du göra?

/ E


Åldern är bara en siffra (?)

Vart går gränsen?

När det gäller åldersskillnad så tycker jag att killen kan vara max två år yngre än tjejen, (nu talar vi om förhållanden 30 minus). Men jag vet inte riktigt min ställning till hur mycket äldre det är "okej" att han är. Jag vet faktiskt inte vad jag tycker. Sex - sju år som max kanske.

Igår läste jag däremot att Hugo, 19, vann Rosings hjärta. Damen är fan 35 och han 19, han är fyra år äldre än hennes äldsta barn. Äckligt. Där gick fan gränsen.

Att våga öppna sig

Har ni vart med om att ni träffat en tjej/kille under en längre tid men att det bara inte leder någonvart? Det har jag och det sög. Därför vill jag nu dela med mig av denna erfarenhet till er. Denna person som jag träffade tyckte jag mycket om och var nog den första jag ens brytt mig så mycket om. Hur som helst så ville gärna att det skulle leda till något mer men jag tyckte att hans signaler var tydliga med att han inte ville mer och jag vågade verkligen inte öppna käften och fråga vart vi låg någonstans i vårt "förhållande". Allt stod stilla och vi  fortsatte att ses som vanligt, men efter en allt för lång tid så tröttnade jag på detta och insåg att jag kunde hitta någon bättre för mig. Vid det läget lyckades han dra upp frågan om vi skulle fortsätta ses. Men som sagt hade jag tröttnat och då lyckades vi utbyta lite känslor om det hela med varandra och det visade sig att han hade trott samma som jag hade gjort. Att vi inte ville mer, men båda ville det fast ingen vågade säga något. Tråkigt tycker jag, verkligen. Hade han frågat två veckor tidigare hade vi kanske kommit långt nu? Man vet aldrig..


Det jag vill ha sagt med detta är att om ni känner igen er i det här så borde ni verkligen dra upp det med den andre om förhållandet är osäkert. Ni kommer inte göra bort er, känner man något för den andre borde man berätta det. Det ska jag komma ihåg till nästa gång!


Godnatt och hej/ J


Ingen nyhet, jag vet.


Killar gillar kinky! Om ni inte vill ta intiativen och klä ut er till en sexig städerska så förstår vi detta. Dra till med något softkinky. Ta på er supersexiga underkläder (string är helt fel) och försök att vara den dominanta och intiativtagna i sängen, eller vart nu sexakten utförs. Killar gillar att vara passiva och tycker inte om när tjejer är det. I allt för många fall så är tjejer för passiva för att killar tas ofta som bra i sängen, och hoppas då att de ska ta tag i det hela. Men vad kan gå fel? Ingenting skulle jag tro. Så hoppa upp i sadeln och rid!

Ett tips till både killar och tjejer: Jag läste i tidningen häromdagen att ett av de vanligaste misstagen både killar och tjejer gör under sex är att de biter för hårt i bröstvårtorna. Lägg det på minnet och njut av nästa akt;)

J

Målinriktad?

Spana in sällskapet med måltavlan och tänk på detta:

  • Glöm aldrig att le när du kommer in i ett rum, det drar uppmärksamhet och visar att du är självsäker.
  • Få igång hela sällskapet och rikta dig in på alla utom din måltavla.
  • Negga måltavlan med en lätt kommentar.
  • Förmedla din personlighet, till exempel med humor, och då kommer din måltavla att märka att du är medelpunkten för uppmärksamheten.
  • Fråga gruppen där personen ifrågan sitter hur de känner varandra. Är personen i sig upptagen så kom med kommentaren: "Det var ett nöje att träffa dig".
  • Om hon är singel fråga då sällskapet: "Jag har varit lite dryg mot er kompis, är det okej ifall jag lånar henne en stund?".
  • Håll måltavlan i handen när du leder honom/henne genom rummet, kramas den tillbaka är det ett tecken på intresse.

Genom att inte alls få någon uppmärksamhet av en person som inriktar sig på sina vänner, så kan detta leda till avundsjuka. Ofta kommer frågan upp i huvudet: "Varför vill denne ha min vän och inte mig?", och i och med leder detta till mer intresse. Men till slut får man uppmärksamhet av den man vill, så är redan första steget gjort
och nu vill "offret" känna ödmjukhet som är mycket lättare att ge än att fånga intresse... 

Måltavlan är din på bara 10 minuter!/ E


RSS 2.0