Vad tycker ni?

Dejting eller pang på rödbetan?
Förr i världen dejtade man alltid personen innan det ledde till något annat. Det fanns inte på kartan att ligga med någon okänd på festen! I dagens läge ser det ju helt annorlunda ut i vissa fall. Man har sex sedan dejtar. Men vad är bäst egentligen? Att dejta först och sedan ha sex eller tvärtom? Om man ligger med någon och sedan dejtar så skapas det oftast någon typ av kemi mellan personerna och det blir lite pirrigt att träffa den andre. Men kan detta leda till ett starkt förhållande eller sabbas det hela genom sexet? Om man dejtar först så sparar man sexet vilket gör att första gången känns mer speciell. Men med bara dejtingen så blir det kanske inte lika pirrigt när man träffas.Och är första gången verkligen speciell? Jag tycker inte det, det kan ju istället bli sjukt stelt, vilket kan leda till att det bli stelt när man träffas.

Jag vet inte... jag funderar vidare... J

Kommentarer
Postat av: Jennie Pennie

Om ni gar in pa denna sidan sa har ni chans att fa gratis presentkort att kopa klader pa kicks, Nelly.com eller liknande. Allt ni behover gora att samla poang genom att kolla pa sidor eller be dina kompisar bli medlemmar. Nar man har fatt till exempel 700 poang sa far man ett presentkort fran Nelly.com pa 300 kr!! For varje medlem du varvar far du 50 poang! Ni kanske kan fa ihop manga att bli medlemmar och da far ni stora checkar :D VAd har ni att forlora egentligen?? Ni kanske inte orkar men da kan ni bli medlem for min skull ? :D Please :D





Ni kan ju ga in har och kika iallafall. Jag far inga poang sa lange ni inte blir medlemmar sa det skadar ju inte att kika in pa denna sidan.



http://www.gratismode.se/?c=53004

2009-03-31 @ 17:50:37
URL: http://jennieolofsson.blogspot.com
Postat av: Jacqueline

Om man har sex med en kille på första dejten så har han ju redan fått en så lätt utan att kämpa, tror inte att de funkar så om man inte e grym som fan i sängen då^^

2009-03-31 @ 18:57:18
URL: http://jacquelinebengtsson.blogspot.com
Postat av: Anonym

Jag tycker iaf att man ska vänta, känns mer seriöst då =)

2009-03-31 @ 19:00:39
Postat av: Kristin

Hejsan! Är du sugen på en ny bloggdesign? Just nu har jag försäljning på hela sex välgjorda, fina designer. Klicka in er på länkarna nedan för att få mer information samt se dem såklart!



http://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-7.html#comment



http://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-6.html#comment



http://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-5.html#comment



http://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-4.html#comment



http://liddie.blogg.se/2009/february/saljes-2.html#comment



http://liddie.blogg.se/2009/february/saljes-1.html#comment



Ha en fortsatt bra dag! Kram Kristin

2009-03-31 @ 19:15:12
URL: http://liddie.blogg.se/
Postat av: johänänä

Du den var änna klurig. men jag får nog hålla på sex först, sen dejt.

eller beror la på varför du dejtar i och för sig:P

2009-04-23 @ 18:17:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0