Oskulden

Ingen oskuld är den andra lik, alla har sina historier om när, var och hur det förlorade den. Är det viktigt att förlora den med sin pojkvän, vid rätt ålder eller hur de förlorade den?

Många vill bara att någon ska plocka ens blomma och tar därför bästa och första alternativ som till exempel på fyllan på en fest, i skogen eller på en toalett. Det är ingenting som jag skulle rekommendera att göra utan hade hellre valt en säng med en trygg person.

Sen finns det dem som alltid varit först med allt, alltid den som tagit första blossen på en cigarett, så som första fyllan och första nuppet. Här är kanske inte heller några känslor inblandade utan kanske gör det med en kompis bara för att göra det. Släppa på nervositeten och testa något nytt så slipper man vara rädd nästa gång. Är det en kompis som man kan hålla kontakten med länge är det ett väldigt bra alternativ eftersom det är varken någon man kommer bli sårad av (så länge det inte är några känslor inblandat förstås). Det är ingen man gör slut med och det är ingen man glömmer bort.

Det bästa alternativet, enligt mig. Hellre vänta länge och ha det perfekt, alltså förlora oskulden med den man håller kär. Kanske lite tända ljus, lugn kärleksmusik, långt förspel och puttinuttprat som "jag älskar dig" och så vidare.


Men mitt främsta och bästa tips; stressa inte - din tid kommer. /E  

Kommentarer
Postat av: Anna

helt rätt :)

2009-05-04 @ 23:19:56
URL: http://annaahellgren.blogg.se/
Postat av: ARNELA

fin blogg :D

2009-05-06 @ 21:34:31
URL: http://arnela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0