Sexlust

När sängen stått tom ett tag så känner man inte alls samma behov av att ha sex som om det vore full fart i sängkammaren. Ju mer sex man har desto större är behovet och att ha sexlust är absolut inget fel, för det är något vi människor här i världen har gemensamt. Vår sexlust påverkar faktiskt oss människor hur vi kommunicerar, tänker och beter oss.

Men varför har man sina "svackor" och inte alls sugen på sex?  Det kan bero på flera olika saker; Stress, depression och att fantasin, drömmarna och tankarna inte alls finns där. Man kan till och med känna sin partner oattraktiv och i och med det känna mindre sexlust. I USA gjordes en undersökning av både män och kvinnor i åldrarna 18-60 år och svaret visade att 33% av alla kvinnor lider av något slag av minskad sexlust medan männen med enstaka 16%.

Ju mer sex man har desto sugnare blir man och man vill bara ha mer. Jag har själv varit i dom svackorna och med det inte alls varit sugen på något sätt och vis. Men så fort jag började så kunde jag inte sluta. Har ni också kännt så? Kram / Ellen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0