Få killen på fall

Killar, killar, killar.. vad ska man säga? Det är något vi tjejer aldrig kommer att förstå, eller tvärt om. Men det roliga är att vi egentligen fungerar på samma sätt utan att tänka på det.

  • Den första och den viktigaste av allt är självkänslan, är du inte säker på dig själv kommer du aldrig lyckas få honom på fall. Självkänslan kan du visa genom ditt kroppspråk, ögonen, hur du pratar, tar emot komplimanger och så vidare. Det spelar ingenroll om kvinnan är ful, med glimten i ögat, är stadig på jorden tar hon killarna med charm på en gång. (Men, kom ihåg att aldrig visa för mycket av den, det är bara avtändande...)
  • Det kommer nog inte som en nyhet när jag berättar att killar gillar själva jakten efter tjejen. Få hans vänner att älska dig! Något som är intressant för killen är att få tjejen "som alla vill ha". Även om det inte är, men försök att alltid låta intresserad i det han berättar, men inte för fascinerad heller, det är en finbalans det där.
  • En viktig sak är att alltid vara fräsh och dofta gott men undvik att alltid vara festfixad! Killar märker sånt och förstår att man försöker vara snygg inför honom, inte för att det skulle vara något konstigt i det, men det kan bli för mycket. T-shirt och jeans fungerar alldeles utmärkt. Tvättat hår, plockade ögonbryn och som sagt, dofta gott. Ett tips där är att inte visa när du till exempel smörjer in dig, tar på dig parfym och absolut inte när du sminkar dig. Killar vill inte veta hur det är som det är utan tycker att det är något magiskt och spännande.
  • Som vi nämt i ett tidigare inlägg; var inte för på, låt honom ringa om han vill något. I och med det här märker du dessutom hur intresserad han är. Var inte heller för tillgänglig, det kan verka som att du sitter och väntar på att han ska ringa dig så du kan få rusa raka vägen till honom. Så alltså, låt killen kriga lite för dig, man vill ju alltid har något man inte kan få.
  • Det är jätte viktigt att ha kommunikation med killen du dejtar eller är tillsammans med, det gäller allt från sex till vardagliga saker!

Har ni några förslag? / E & J


Kommentarer
Postat av: Hanna

Det där stämmer verkligen, haha synd bara att man gjort alla fel redan...

2009-05-15 @ 13:19:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0