Att suga kuk

Att suga kuk är något vi tjejer har gjort och kommer att göra i nästan hela våra liv, vem vill inte se eller ge sin kille en extra njutning?

Ett tips för att göra det hela ännu bättre är att växla mellan kall eller varm dryck precis innan dykningen ner för att köra. Temperatur skillnaden ökar känseln och gör orgasmen extra skön.Så kom igen nu tjejer, det är bara att slå till på stort och överraska killen med något han förmodligen aldrig prövat.

Det funkar, jag lovar! / E
 


Kommentarer
Postat av: Sandra

Några roliga tips på hur man kan piffa upp det lite? Jag är en av dem som gör det bara för att killen vill och inte för att jag tycker det är roligt, upphetsande eller spännande. Hade varit roligt om man kunde få det hela att bli roligt och bekvämt för oss båda.

2009-04-20 @ 22:46:55
URL: http://sanjoh.blogg.se/
Postat av: E

Hej igen Sandra! Det du ska göra är att tänka på dig själv, det är det viktigaste. De flesta tjejer har mycket svårare att komma än vad vissa killar har och har därför en större anledning att vara lite egoistiska. Jag har själv varit i din sits och det enda man vill är killens bästa, att han ska ha det så skönt som möjligt men man ska själv också njuta under akten, kom ihåg det.Något tips som man får höra om och om igen är förspelet, det ska nästan vara längre än själva sexet. Hur upphettsad du än blir så försök hålla dig, det gör det lättare för dig att komma. Det är alltid kul att utforska nya sexställningar och nya platser, det gör det allt lite mer spännande att kunna bli påkommen.Men prata med honom också och berätta hur det känner. Säg att du vill att själva sexet ska handla om dig och ge dig ett försök någongång!Lycka till och hoppas att allt blir bättre, är det något mer du undrar så kan du ju alltid fråga och fler tips kommer att komma upp!/ E

2009-04-20 @ 23:23:57
URL: http://menvswomen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0